Novi šok za Novaka Đokovića i njegove navijače: Nole, ne rizikuj, ostaćeš bez lakta!

loading...

Kako stvari trenutno stoje, drugi najbolji reket sveta Novak Đoković zbog povrede lakta neće nastupiti na turniru u Majamiju, koji se igra od 22. marta pa sve do 2. aprila.  Đoković već dugo trpi bol u desnom laktu. Ovaj isti problem osetio je i tokom turnira u Indijana Velsu, gde ga je zaustavio Kirijos u osmini finala… Prvi pregledi obavljeni u Los Angelesu pokazali su da je Đokoviću potrebno vreme kako bi zalečio ovu težu povredu.

 

 

 

 

 

Poznati teniski radnici Bogdan Obradović i Nikola Pilić sa nevericom su primili vest da postoji mogućnosti da Đoković ne nastupi na sledećem masters-u.

U prvom razgovoru za “Alo!”, obojica su se složili da nebi trebao da izadje na teren kako ne bi rizikovao još težu povredu.

-Zaista, jako mi je žao zbog svega što se desilo.. Još jedna nesrećna okolnost za njega i njegove navijače. Nažalost, ta povreda lakta nije mala stvar, naprotiv. Velika je šteta što će izgubiti novih 1.000 bodova.Ipak, dešava se, profesionalni sportisti poput njega često se susreću sa nedaćama. Dat će Bog da se ta povreda što prije sanira. Raspitat ću se malo detaljnije kod njegovog tima o čemu se zapravo radi. Imam taj utisak da je u poslednjim mečevima na trenutke bio onaj stari Nole i da je igrao dobro. Ipak, veliki sam optimista i očekujem da ga uskoro vidim na terenu u najkraćem roku – rekao je Bogdan Obradović, bivši selektor Srbije.