Top Ispovesti: Imam jednu tužnu priču. Devojka sam od 22 godine i imam dijete od 3 godine i 3 mjeseca. Nažalost dijete odgajam sama jer uopšte ne znam ko je otac…

loading...

#TopIspovesti

-Imam jednu tužnu priču. Devojka sam od 22 godine i imam dijete od 3 godine i 3 mjeseca. Nažalost dijete odgajam sama jer uopšte ne znam ko je otac tog djeteta jer me on silovao. To se desilo one noći kada sam slavila 18. Rodjendan. Tog manijaka ne poznajem nikad ga nisu našli ali je  sigurno iz grada, roditelji su me se odrekli na najgori moguči način istjerali  iz kuće nakon samo mjesec dana od nemilog događaja. Ipak nisam abortirala i svi su mislili zbog toga kako nisam silovana i da lažem.

Pored svega dijete sam zadržala iako samo osobama koje se silovanje desilo znaju kakav je to osječaj i pored svega toga morala sam da biram između roditelja i djetete. Naravno izabrala sam njega jer ga volim više od svega.

Kako je grad mali suočavamo se sa velikim nedačama, od finansijskih do psihičkih zlostavljanja i mene i njega. Jako mi je teško svaki dan je borba ali volim svoje dijete najviše i izborit ćemo se nekako.