Tri mjeseca nakon operacije, Ljubiša se osjeća sve lošije, porodica slomljena …

loading...

Svi smo zabrinuti za legendarnog Ljubišu, njegovo zdravlje je sve kritičnije, ali poštujemo želju njegove porodice da ih sad, dok se on bori za život, pustimo na miru, kaže Voja Brajović …

Glumac je pokušao kontaktirati Miru (75 god), suprugu Ljubiše Samardžića (80 god), kćerku Jovanu, pa i njegove unuke. Svi su promijenili svoje brojeve telefona, ne žele da ih bilo tko uznemirava. Ispred Ljubišine kuće na Zvezdarskoj šumi, obližnje komšije kažu da se njegova supruga Mirjana nedavno preselila u njihov stan u gradu, a u kući živi kćerka Jovana, koja ni s kime ne želi razgovarati o tome u kakvom je stanju njen otac.

– Pozdravi nas, sagne glavu i prodje. To je sve – rekle su komšije

Samardžić je još u decembru bio na teškoj operaciji mozga. Doktori su bili itekako optimistični jer se glumac brzo i dobro oporavljao.

– Tim koji je operirao Ljubišu Samardzića i oni koji su celo vreme brinuli o njemu, iznenadjeni su jer je brzo stao na svoje noge. Ne samo da su svi njegovi životni parametri stabilni, nego je vrlo brzo prohodao – rekli su iz Kliničkog centra Srbije…

Medjutim, samo 3 meseca kasnije Ljubiša je ponovno osećao jake glavobolje i vrtoglavice. Gubio je osećaj za ravnotežu, imao jake mučnine i supruga ga je uverila da se vrati ponovo u bolnicu. Uz potporu najbližih, sad se opet bori za život.

Ispred bolesničke sobe popularnog Smokija izmjenjuju se supruga Mira,te njegova kćerka i njegovi unuci.. Ne mogu kod njega jer je Ljubiša na intenzivnoj njezi. . Prijatelji kažu da je Mira iscrpljena i slomljena i da je vidno smršala od tuge. A nedavno su proslavili 50 godina predivnog braka.